Dječji bicikl bez pedala Speedy 12″ sa gumama zračnicama

52,96  (399,03 kn)

Dječji bicikl bez pedala Speedy 12″ sa gumama zračnicama

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra Speedy 12" Kategorije ,

Speedy 12 bicikl bez pedala. Dječji biciklići za ravnotežu su sigurni i izdržljivi biciklići za vježbanje koji nemaju pedale, lance ili pomoćne kotače. Savršen u izbor za prvi bicikl jer potiču razvoj prirodne motoričke vještine vašeg djeteta – potiču ih da koriste svoju vlastitu ravnotežu i pokret tijela kako bi se kretali prema naprijed.

Vožnja ovakvim biciklićem od najranijeg doba višestruko koristi djetetu, pruža mu mobilnost i sigurnost te je prijelaz na bicikl sa pedalama uvijek bez potrebe za bilo kakvim stabilizatorima.

Naši biciklići za ravnotežu, bicikli bez pedala dizjnirani su sa klasičnim okvirom koji je pristupačan djeci, sjedalicom i upravljačem koji se mogu podešavati po visini te prilagoditi svakom djetetu ili njegovom rastu.

Prednja košara savršena je za spremanje svih stvari potrebnih za svakodnevnu avanturu. Naš je biciklić savršen za priključivanje svakog mališana vožnji po parku.

Zaboravite na pomoćne kotače. Ovaj biciklić je savršen i udoban za svakog mališana koji će uz njega prirodno razviti osjećaj ravnoteže i upravljanja. Djeca obožavaju samostalnost koju dobivaju ovim bicklom kao i osjećaj postignuća tijekom vožnje. Ovo je za njih najbolji poklon koji će ih uvesti u svijet biciklizma.

Sjedalo je presvučeno materijalom pogodnim za svo vrijeme i koji se lako održava brisanjem mokrom krpom.

KARAKTERISTIKE:
čelićni okvir plavoj boji sa šarenom naljepnicom
minimalna visina sjedalice 40 cm
maksimalna visina sjedalice 50 cm.
podešavanje upravjača
ergonomska i udobna sjedalica
visina upravljača: podesiva od 50 do 59 cm
12” kotači
težina: 4.5 Kg
preporučena dob od 2 godine do 5 godina